cover image: Ceainic cu corpul ovoidal aplatizat, gât lung și capac etanș, detașabil prin tragere, cu toartă în ansă. Este decorat cu motive florale-vegetale, orientale. Pe corpul ceainicului este gravată o scenă cu lei, în două medalioane ovale, dispuse pe orizontală. Pe muchia suportului de formă circulară este ștanțat STERLING SILVER, puritatea argintului. A fost oferit lui Nicolae Ceaușescu de către unul din președinții Indiei din 1974, cu ocazia sărbătoriirii zilei de 23 august. Piesa prezintă pete de oxidare pe suprafațe reduse.

20.500.12592/d19dvc

Ceainic cu corpul ovoidal aplatizat, gât lung și capac etanș, detașabil prin tragere, cu toartă în ansă. Este decorat cu motive florale-vegetale, orientale. Pe corpul ceainicului este gravată o scenă cu lei, în două medalioane ovale, dispuse pe orizontală. Pe muchia suportului de formă circulară este ștanțat STERLING SILVER, puritatea argintului. A fost oferit lui Nicolae Ceaușescu de către unul din președinții Indiei din 1974, cu ocazia sărbătoriirii zilei de 23 august. Piesa prezintă pete de oxidare pe suprafațe reduse.

2 Jun 2023

Ceainic cu corpul ovoidal aplatizat, gât lung și capac etanș, detașabil prin tragere, cu toartă în ansă. Este decorat cu motive florale-vegetale, orientale. Pe corpul ceainicului este gravată o scenă cu lei, în două medalioane ovale, dispuse pe orizontală. Pe muchia suportului de formă circulară este ștanțat STERLING SILVER, puritatea argintului. A fost oferit lui Nicolae Ceaușescu de către unul din președinții Indiei din 1974, cu ocazia sărbătoriirii zilei de 23 august. Piesa prezintă pete de oxidare pe suprafațe reduse. STERLING SILVER
silver silver (metal) coffee maker teakettles

Authors

indian, Președintele Indiei

Published in
India
Reference
S.2699/b
Rights URI
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
Source
Europeana https://www.europeana.eu/en/item/951/Culturalia_ec9548c4_e69f_4d05_9ab0_16daafbdba9c

Related Topics

All